Dags att boka in betonghåltagningen!

2021-02-10 10:01:51

Vi befinner oss i mitten av februari vilket innebär att våren närmar sig med stormsteg. Under våren är det många som tar sig an nya renoveringsprojekt. Så går du i tankarna på renovering så är det hög tid att redan nu boka in hantverkare!

 

Betonghåltagning

 

Boka vinterns hantverksarbete i Stockholm i tid

Det finns många typer av arbeten som man kan tänkas behöva ha hjälp med inom betonghåltagningar. Som kund kan du behöva hjälp med håltagning vid renovering och ombyggnad för ta hål för nya fönster och dörrar. Det kan även gälla håltagningar och betongborrning för VVS- och elinstallationer, borrning i betong för räcken, ventiler med mera. Inom håltagningar i betong och andra hårda material kan det även till röra sig om att bila i ett betonggolv, gör hål i en betongvägg eller slipar ett betonggolv så att det blir slitstarkt och säkrare att arbeta på. Renoverar du och vill uppnå en mer öppen planlösning kan en betonghåltagning vara en lösning för att ta hål mellan två rum.

 

Oavsett vilken typ av tjänst som du efterfrågar till vinterns projekt i Stockholm så kan det alltså vara bra att boka in din hjälp med sådant som rivning och håltagning redan nu. Det finns även fördelar med att välja att boka in sina hantverksarbeten under vintern. Framåt vårkanten och sommaren är trycket generellt stort på hantverkare och därför kan det finnas en anledning att börja med renoveringen innan efterfrågan skjuter i höjden.

 

Betonghåltagning i Stockholm

Miramix är ett företag som erbjuder ett flertal typer av tjänster inom rivning och håltagning i Stockholm. Miramix har lång erfarenhet av betonghåltagning och bilning och de genomför dessa tunga arbeten med en långvarig expertis och kunskap. Såhär under vintern kan de även hjälpa till med snöröjning och takskottning i Stockholm.